Acest site este susținut de Sfânta și Marea Mănăstire Vatopedi precum și de generozitatea abonaților și a suporterilor. Mănăstirea are nenumărate nevoi precum și foarte multe suflete care cer ajutor spiritual și material într-o perioadă foarte dificilă în Grecia și în țările învecinate. Mănăstirea nu poate dedica resurse lucrării sale duhovnicești în general, inclusiv acestei pagini de web, fără ajutorul dumneavoastră.

Vă rugăm să considerați o donație sau, dacă puteți, un abonament lunar. Aceasta ne va ajuta să menținem și să creștem lucrarea noastră duhovnicească. Vă rugăm să răspândiți pe Facebook și pe alte rețele de socializare astfel încât acest site să fie cât mai cunoscut cu putință. Dumnezeu să vă binecuvinteze!

Puteți să vă folosiți cardul de debit/credit sau contul dvs. de PayPal. De asemenea, puteți să faceți o donație la unul din conturile noastre din România.

Dumnezeu să vă binecuvinteze generozitatea!

 

 

Aici puteți subscrie pentru a ajuta site-ul nostru. În câmpul „Full Name” puteți introduce numele pentru rugăciune. Din lista derulantă puteți alege suma pe care doriți să o donați:


Pe de altă parte, dacă aveți un cont PayPal puteți să folosiți butonul de mai jos:


Enter the name(s) for prayer:
Dacă doriți să faceți doar o donație, puteți face click aici.

 


Conturile noastre în România:

În Lei:

Banca: BRD (Banca Română de Dezvoltare)
B.I.C. (Swift Code) BRDEROBU
Număr (IBAN): RO68BRDE020SV40701820200
Nume: SFANTA MARE MANASTIRE VATOPED
Moneda: Lei (RON)

În Euro:

Banca: BRD (Banca Română de Dezvoltare)
B.I.C. (Swift Code) BRDEROBU
Număr (IBAN): RO97BRDE020SV40703180200
Nume: SFANTA MARE MANASTIRE VATOPED
Moneda: Euro

(Visited 725 times, 1 visits today)